Новини

Назад

В «сірій зоні» на Донеччині податкова міліція виявила склад з контрафактними сигаретами

19 січня 2018, 15:14
156
Маріупольська об’єднана державна податкова інспекція інформує

Співробітники управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО Головного управління ДФС у Донецькій області («Фантом») спільно з оперативним управлінням Головного управління ДФС у Донецькій області, в рамках операцій «Акциз-2018» та «Рубіж-2018», виявили поблизу лінії розмежування склад з контрафактними сигаретами для перепродажу на підконтрольній Україні території.

Встановлено, що в «сірій зоні» в одному із сіл Волноваського району Донецької області в приміщенні покинутої тваринницької ферми здійснюється накопичення тютюнових виробів, які, за оперативними даними, виготовлені на тимчасово окупованій території та незаконно ввезені на мирну територію для подальшої реалізації.

В ході заходів правоохоронці виявили у підпільному складі майже 4,5 тис. пачок тютюнових виробів «Прима оптима червона» з вітчизняними марками акцизного податку з явними ознаками підробки, а також сигарет «Наша марка», «Marvel», «NZ» без марок акцизного податку. Їх загальна вартість попередньо оцінена у 133 тис. гривень.

На даний час тривають заходи щодо встановлення кола осіб, причетних до незаконних поставок контрафактних підакцизних товарів.