Новини

Назад

Учнівська молодь Маріуполя знайомиться зі світом професій

30 травня 2018, 09:51
849
Суспільство, Освіта

Триває системна профорієнтаційна робота фахівців Маріупольського міського центру зайнятості серед учнівської молоді. Минулого тижня провели профорієнтаційні та інтерактивні уроки-семінари з учнівською молоддю у навчальних закладах №4,8,30,40,61.

Під час заходів учні проходили профдіагностичне тестування на провідну сферу діяльності, ознайомились з послугами служби зайнятості та новітніми формами роботи – Молодіжним центром, бізнес-школою та клубом «Свідомого батьківства».

Крім того, був організований ярмарок професій під гаслом «Fashion is my profеshion», організаторами якої були Маріупольський міський центр зайнятості спільно з Департаментом освіти Маріупольської міської ради. В рамках заходу учням віддаленого навчально-виховного закладу школи-інтернат №2 презентували професії швацької фабрики.

Також провели день відкритих дверей Маріупольського міського центру зайнятості для учнів 9-го класу ЗОШ№61. Школярі наочно ознайомилися з роботою Молодіжного центру та взяли участь в презентації актуальних на ринку праці професій.

Формат заходів був спрямований на правильність вибору професії та перспективного майбутнього кожним учнем.