Новини

Назад

У Приморському районі стало на два незаконних кіоски менше

30 травня 2018, 13:43
764
Суспільство, Економіка

Сьогодні в Приморському районі демонтували два хлібних кіоски. МАФи стояли незаконно на міській території, без договору оренди, по проспекту Будівельників, 39 і проспекту Нахімова, 122. Їх знесли на підставі протокольного рішення комісії з питань користування об'єктами благоустрою на території Маріуполя.

У демонтажі нелегальних об'єктів торгівлі були задіяні Приморська районна адміністрація, відділ земельних відносин та правоохоронці. Співробітники ДТЕК знеструмили кіоски, а співробітники «Тепломережі» демонтували їх спеціальною технікою.

За словами голови Приморської районної адміністрації Геннадія Семеніхіна, в районі знаходиться близько 40 таких об'єктів. У даному напрямку проводиться системна робота. Так, підприємця кілька разів повідомляють про порушення, перш ніж приступити до зносу кіоску.

«Ми ведемо роз'яснювальну роботу з підприємцями. Ми пояснюємо їм правила і положення про розміщення МАФів, говоримо про те, як необхідно подавати заявки через Центр надання адміністративних послуг. Вони розглядаються колегіально на комісії та їм видається  дозвіл на розміщення таких об'єктів відповідно до схеми розміщення тимчасових споруд, яка була затверджена на сесії міської ради. Ми очистимо наші вулиці міста від незаконно встановлених МАФів», - розповів голова Приморської районної адміністрації Геннадій Семеніхін.

Демонтовані кіоски вирушили на майданчик полігону ТПВ.