Новини

Назад

У Маріуполі з'явиться сучасний територіальний центр для ветеранів (ФОТО)

10 липня 2017, 12:31
909

Про це розповів міський голова Вадим Бойченко під час робочого об'їзду, підкресливши, що сучасний центр стане подарунком для ветеранів до Дня міста. Підрядник вже приступив до ремонту внутрішніх приміщень територіального центру соціального обслуговування Центрального району.

Мер особисто проінспектував початок ремонтних робіт та поспілкувався з підрядником. Нагадаємо, що місто приділяє велику увагу щодо створення комфортних умов для дозвілля та лікування ветеранів. У минулому році першим етапом у даному терцентрі відремонтували фасад, покрівлю та виконали стяжку будівлі. Допомагають наповнити будинок сучасним обладнанням та інвентарем партнер Маріуполя - УВКБ ООН.

Однак внутрішні приміщення територіального центру потребують ремонту, який би вирішив цілий спектр проблем - у тому числі з опаленням та водопостачанням. Тут планують виконати роботи по заміні електричних мереж, центрального опалення, холодного водопостачання, водовідведення, посилити плити перекриття, ремонт внутрішніх приміщень і ганку, замінити віконні та дверні блоки. Скоро біля будівлі з'являться плакати, які будуть відображати візуальне рішення, яким стане територіальний центр після ремонту.

Це комплексний ремонт, де замінюються всі інженерні мережі. Результатом стане енергоефективна будівля, виконана за всіма вимогами
підкреслив Вадим Бойченко

Загальна сума фінансування - близько 3,5 млн грн. Економія за тендером склала понад 400 тис грн.

«Територіальний центр буде виглядати сучасно та відповідати європейським стандартам. Ми бажаємо створити у Маріуполі сучасний територіальний центр для наших ветеранів, - сказав мер, - Вони віддали на благо розвитку нашого міста частинку свого серця та здоров'я, працею прославляли наш Маріуполь. Ми повинні в данину поваги створювати для них такі центри, які були б доступні, та куди хотілося приходити й з комфортом проводити час».