Новини

Назад

У Маріуполі завершився футбольний турнір пам'яті Героя України Володимира Семеновича Бойка

13 листопада 2017, 12:00
664

Проходив турнір у спорткомплексі «Іллічівець». Переможцем стала команда з Краматорська «Сапфір».

Відкрився ігровий день у спорткомплексі матчем, в якому «Промсервіс» переграв «Волновасі» з рахунком 3: 0, посівши 7-е місце.

Потім настала черга півфіналів. «Портовик» у напруженій битві зламав опір «Титана» - 1: 0.

У другому півфіналі воювали «Маріуполь» U-21 та краматорський «Сапфір». Підопічні Ігоря Леонова з перших хвилин заволоділи ініціативою, але футболісти «Сапфіра» надійно оборонялися. На початку другого тайму, після удару зі штрафного, «Сапфір» вийшов вперед. Молоді приазовці посилили натиск і за 7 хвилин до фінального свистка Олександр Породько зрівняв рахунок. У підсумку, доля путівки до фіналу вирішилася в серії пенальті. І хоч Артем Поспєлов відбив два удари, удача посміхнулася гостям - 7: 6 на користь «Сапфіра».

В основний час фіналу «Портовик» та «Сапфір» переможця не виявили, а в післяматчевій «лотереї» сильнішою була краматорська команда.

У матчі за 3-е місце «Титан» знову в серії пенальті переміг «Маріуполь» U-21, а в поєдинку за 5-е місце «Яруд» мінімально переграв «Маріуполь» U-19 - 1: 0.

Кращим гравцем турніру був визнаний Олександр Кузнєцов ( «Сапфір»), кращим воротарем - Ярослав Хоменко ( «Портовик»), кращим захисником - Марк Колесніков ( «Титан»), кращим півзахисником - В'ячеслав Гаді ( «Портовик»), кращим нападником - Олександр Породько («Маріуполь» U-21), кращим бомбардиром - Антон Вацюк ( «Сапфір»).