Новини

Назад

У Маріуполі визначили кращих студентів-шахістів  

08 грудня 2017, 13:29
450

В рамках Спартакіади у Міському шаховому клубі завершилася першість міста з шахів серед студентів вишів 1-2 рівнів акредитації. Всього у турнірі взяли участь 8 команд.

Учасникам на одну партію давалося 20 хвилин. Кожен намагався здобути  для своєї команди переможне очко.

За підсумками усіх ігор кращий результат показала команда Маріупольського коледжу Донецького національного університету економіки і торговки ім. М. Туган-Барановського, яка відіграла усі ігри без однієї поразки. Друге місце  посіли студенти Маріупольського механіко-металургійного коледжу ПДТУ, а "бронзовими" призерами стали спортсмени Маріупольського машинобудівного коледжу ПДТУ.

Переможцям та призерам вручили кубки та дипломи від управління з фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради і від Донецького обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання і спорту МОН України.

Також на заході  нагородили переможців та призерів Спартакіади 2016-2017 рр.

Згідно підсумкам кращою серед ліцеїв і професійно-технічних учбових закладів стала команда Маріупольського професійного машинобудівного ліцею, а серед вишів Ι-ΙΙ рівнів акредитації – студенти Механіко-металургійного коледжу ПДТУ. Серед вишів ΙΙΙ - ΙV рівнів акредитації перемогу одержала команда Приазовського державного технічного університету.