Новини

Назад

У Маріуполі відкрили велосезон

23 квітня 2018, 15:03
674
Спорт

22 квітня сотні велолюбителів зібралися біля Драмтеатру, щоб відкрити велосипедний сезон в місті. Учасники проїхали 7 кілометрів. В рамках заходу спортсмени взяли участь у спортивно-розважальній програмі.

Змаганя пройшли за ініціативою голови постійної комісії міської ради з питань освіти  і науки, духовності, молодіжної політики, справах сім'ї, культури і спорту, депутата Володимира Курського при підтримці Велосипедної асоціації Маріуполя, управління з фізичної культури та спорту міськради. За словами учасників, у Маріуполі з кожним роком все більше розвивається велосипедний спорт. Як результат - учасників велопробігів стає більше, а маріупольці активніше пересідають на велосипеди.

В рамках заходу всі бажаючі проїхали по маршруту: Драмтеатр - проспект Миру - вул. Купріна - бул. Шевченка - вул. Михайла Грушевського - вул. Гранітна. На відкриття велосезону приїхали гості з Бердянська. У їх числі учасників були і діти, і люди похилого віку. Наприклад, разом з усіма фінішувала й маріупольська легкоатлетка Люся Алексєєва.

Фінішували велосипедисти в сімейному центрі спорту та відпочинку «Аляска». Там для них підготували конкурси та змагання - кожен міг вибрати заняття до душі - склейклайн, скалодром, дитяча велогонка, запуск повітряних зміїв і багато іншого.

Переможців нагороджували цінними призами та сувенірами з маріупольською символікою. А всіх бажаючих годували пловом і пригощали чаєм.