Новини

Назад

У Маріуполі відбулася друга загальноміська толока - «Моє місто - мій дім»

21 квітня 2018, 11:24
862

Приурочена толока до проведення Всеукраїнського дня навколишнього середовища. Більше 10 тисяч маріупольців вийшли на вулиці рідного міста, щоб очистити їх від сміття.

Робота кипіла в усіх районах. На толоку вийшли співробітники Маріупольської міської ради, комунальних служб, представники ОСББ та підприємств. Задіяно 34 одиниці техніки комунальних підприємств.

 «На толоку прийшли всі структурні підрозділи міської ради. Інструментом забезпечило МКП зеленого будівництва. А технікою допоміг «Комунальник»», - розповів начальник управління з питань благоустрою департаменту розвитку житлово-комунальної інфраструктури Вадим Ісаков.

Понад 100 співробітників виконкому прибирали одне з улюблених місць відпочинку маріупольців - алею по пр. Будівельників від бул. Шевченко до вул. П. Орлика. Сонячна погода та заводна музика надавала сил та енергії.

За підсумками заходів з благоустрою в місті розчищено від сміття та листя 494 ​​тисячі квадратних метрів парків і скверів, вулиць та прибудинкових територій. Ліквідовано 23 несанкціонованих звалищ. Висаджено 129 дерев, 26 кущів, 142 кущі троянд. Засіяно 200 квадратних метрів газонів і 260 метрів квадратних квітників.