Новини

Назад

У Маріуполі розпочався дводенний футбольний чемпіонат між командами фіскальної служби Донеччини

26 лютого 2018, 16:50
284
Маріупольська об’єднана державна податкова інспекція інформує

Сьогодні, 23 лютого, на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу ПАТ «ММК імені Ілліча» у м. Маріуполі стартував футбольний турнір серед команд фіскальної служби Донеччини, який триватиме 2 дні поспіль. За титул чемпіона змагатимуться 5 команд. Учасниками цьогорічних змагань стали співробітники податкової міліції, фахівці Покровсько-Добропільського управління Головного управління ДФС у Донецькій області, Донецької митниці ДФС та зведені команди інших структурних підрозділів головного управління.

Відкриваючи змагання та вітаючи їх учасників, заступник начальника Головного управління ДФС у Донецькій області Олександр Троханенко наголосив: «Дуже добре, що, не зважаючи на непрості часи та напружену роботу, ми з вами знайшли бажання і можливість провести змагання з футболу. Впевнений, ці змагання не тільки дозволять в черговий раз згуртувати працівників фіскальної служби області та збадьорити їх, але й будуть нашим посильним внеском в популяризацію здорового образу життя та спорту в Україні».

Нестачі у вболівальниках немає – сьогодні разом зі своїми сім’ями гравців прийшли підтримати їх колеги. Для них футбольні змагання – це також значна подія, яка приносить масу позитиву і приємних емоцій, яких так не вистачає в повсякденній нелегкій праці.

Незважаючи на те, хто стане переможцем даного турніру, футболісти здобудуть безцінний досвід участі у таких змаганнях, який допоможе їм надалі готуватися краще та грати на високому рівні. Найкращі ж гравці з команд-переможців турніру у травні цього року будуть представляти фіскальну службу області та виборювати перемогу на змаганнях за Кубок Перемоги міста Маріуполь.