Новини

Назад

У Маріуполі пройшов семінар з профільних проблемних питань щодо організації діловодства та архівної справи

17 липня 2018, 11:17
919

На базі Маріупольського державного університету 10 липня проведено семінар з профільних проблемних питань щодо організації діловодства, роботи експертних комісій, забезпечення збереження документів та використання архівної інформації.

У заході взяли участь в.о. директора державного архіву Донецької області Наталя Пирожкова, головний науковий співробітник державного архіву Донецької області Людмила Широбокова,  ректор Маріупольського державного університету Костянтин Балабанов та співробітники відділів архівної справи.

Учасники семінару обговорили питання експертизи цінності електронних документів та впровадження в дію Постанови КМУ від 17.01.2018 №55  «Деякі питання документування управлінської діяльності», проаналізували проблемні питання щодо організації роботи експертних комісій архівних установ та юридичних осіб, особливості упорядкування та формування справ, питання складання тематичного каталогу та його рубрикація, а також визначили пріоритетні напрямки роботи архівних установ Донецької області на ІІ півріччя 2018 року.