Новини

Назад

У Маріуполі повторно проведуть конкурс з призначення управителя багатоквартирного будинку

17 серпня 2017, 16:17
933
Засідання виконавчого комітету

У ході засідання виконавчого комітету Маріупольської міської ради проголосували за повторне проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку. На минулому виконкомі директор департаменту розвитку житлово-комунальної інфраструктури міськради Ігор Бабек змушений був констатувати, що конкурс не відбувся з технічних причин. Учасники не надали потрібний пакет документів.

Тому було вирішено провести конкурс повторно. Бажаючим необхідно подати документи до департаменту РЖКІ. Згідно з положенням, конкурсантів оцінюють за певними якісними критеріями: ціна послуги, рівень забезпеченості учасника матеріально-технічною базою, наявність персоналу, що відповідає кваліфікаційним вимогам, наявність досвіду роботи з надання послуг у сфері ЖКГ. Максимальна кількість балів, яку можна набрати – 100, мінімальна – 70.

«Всього у конкурсі братимуть участь 1682 будинки: з Центрального району - 581 дім, Приморського – 220, Лівобережного – 523, з Кальміуського – 358», - зазначив директор департаменту РЖКІ.

Також визначено етапи проведення конкурсу. З 18 серпня до 15 вересня будуть прийматися заявки. Організація виїздів на огляд будинків відбуватиметься з 21 серпня по 15 вересня. Розгляд конкурсних пропозицій датується періодом з 20 по 25 вересня. Затвердити результати конкурсу планують 26 вересня, а вже з 27 вересня по 1 жовтня – укласти договори.

«Конкурс необхідний для створення конкурентного середовища у сфері надання комунальних послуг, підвищення стандартів якості послуг та інформованості серед мешканців», - підсумував Ігор Бабек.