Новини

Назад

У Маріуполі обсудили план дій з реалізації програми «Концепція сучасної мистецької школи»

17 квітня 2018, 11:00
614
Культура

За ініціативою департаменту культурно-громадського розвитку Маріупольської міської ради відбулася продуктивна комунікативна зустріч директорів, заступників та викладачів мистецьких шкіл Маріуполя з Тетяною Колос (начальником відділу мистецької і художньої освіти Міністерства культури України), Олексієм Кулешовим (директором школи мистецтв м.Слов’янська) і Оксаною Кравчук (директором школи мистецтв ім. Кабалевського м. Харків), за участю голови Маріупольської міської та Донецької обласної профспілкової організації працівників культури Уткіної М.І.

Основною метою зустрічі було обговорення плану дій з реалізації програми «Концепція сучасної мистецької школи». В рамках програми буде здійснюватися освітня діяльність за альтернативними програмами, що дозволить реалізувати навчальний процес в сучасних умовах.

Багато молодих і зацікавлених спеціалістів охоче ознайомилися не тільки з результатами роботи Міністерства культури України за останній період, але й з основними позиціями проекту Положення про атестацію педагогічних працівників, який знаходиться на громадському обговоренні. Таких комунікативних майданчиків, зараз має відбуватися більше по всіх напрямках роботи галузі культури, це стане одним з шляхів реалізації розвитку сучасної мистецької освіти.