Новини

Назад

У Маріуполі обговорювали роботу Консультаційного бюро для громадян Донецької та Луганської областей

01 серпня 2017, 08:59
716
Діяльність депутатського корпусу

Відбувся круглий стіл в рамках програми розвитку ООН «Відновлення та розбудова миру». На заході обговорювали роботу та подальший розвиток Консультаційних бюро для громадян Донецької та Луганської областей. До дискусії приєднався й секретар Маріупольської міської ради Степан Махсма.

У круглому столі взяли участь представники громадських організацій Донецької та Луганської областей, голови селищ та КСН. Учасникам презентували роботу Консультитаційного бюро та розповіли про його вплив на громаду. Потім - дискутували на тему: «Як громадські організації можуть допомогти своїм громадам у розвитку».

Степан Махсма подякував агентству ПРООН за активну співпрацю та створення площин, де можна обмінюватися досвідом та працювати над новими ідеями задля покращення життя громади у Донецькому регіоні.
«У рамках процесу децентралізації Маріуполь працює над створенням механізмів об’єднання громади. Ми вийшли з відпрацьованою пропозицією по створенню маріупольської громади. Також є пропозиція «приблизити» до себе прифронтові селища. Таким чином, ми протягуємо їм руку допомоги», - додав секретар міськради.