Новини

Назад

У Маріуполі нагородили «Кращого спортсмена місяця»

28 липня 2017, 15:00
920
Спорт

У Маріуполі визначено червневого переможця конкурсу «Кращий спортсмен місяця». Ним став Станіслаф Оліферчік. На базі плавбасейну «Нептун», де тренується спортсмен, начальник управління фізичної культури та спорту міськради Алексій Казанцев привітав Станіслава та вручив йому пам'ятні сувеніри.

В рамках щомісячного конкурсу за звання «Кращий спортсмен місяця» в червні боролися четверо спортсменів - срібний призер Чемпіонату Європи зі стрибків у воду Станіслав Оліферчік та чемпіони Світу з кікбоксингу Олександр Олійник, Вадим Задніпряний, Іван Брехов. За підсумками голосування переможцем став Станіслав Оліферчік.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту Олексій Казанцев нагородив «Кращого спортсмена червня» під час його тренування в плавбасейні «Нептун». Він вручив йому пам'ятні сувеніри та подарунки.

«Маріуполь пишається своїми спортсменами. Переможцем червня став представник водних видів спорту Станіслав Оліферчік, який прославляє наше місто не тільки на національному рівні, а й на міжнародній арені», - зазначив Олексій Казанцев. Голова депутатської комісії з питань молодіжної політики, освіти і спорту Володимир Курський також приєднався до привітань.

Нагадаємо, що на Чемпіонаті Європи зі стрибків у воду маріуполець Станіслав Оліферчік, у дуеті з Вікторією Кесар із Запоріжжя, у складі збірної команди України став срібним призером.