Новини

Назад

У Маріуполі фасад педіатричного корпусу заграє яскравими фарбами

15 вересня 2017, 15:04
1041
Медицина

У Маріуполі ведуться роботи з утеплення фасаду будівлі педіатричного корпусу КЗ «Маріупольське територіальне медичне об'єднання здоров'я дитини та жінки». Його яскраві стіни вже почали привертати увагу маріупольців. Оцінив якість виконаних робіт перший заступник міського голови Олександр Голтвенко.

За словами підрядника, об'єкт до них надійшов в аварійному стані, тому було прийнято рішення виконати стяжку будівлі. Він обіцяє виконати роботи по утепленню, посилення фасаду та його декоративному оздоблені в установлені терміни.

«Ремонт даного корпусу - це ще одне знакова подія на майданчику Маріуполя. Цього року тут виконуються фасадні роботи, а на наступний рік готується техдокументація для капітального ремонту внутрішнього приміщення. Для фасаду дитячого відділення обрані життєрадісні та яскраві кольори для того, щоб у маленьких пацієнтів складалися приємні асоціації з лікарнею», - зазначив Олександр Голтвенко.

У ході робочого об'їзду підрядник, будучи соціально відповідальним підприємцем, пообіцяв першому заступнику міського голови зробити дітям подарунок та відремонтувати за свої кошти козирок корпусу.