Новини

Назад

У Маріуполі допомагають початківцям та чинним підприємцям

26 червня 2018, 08:37
1197
Економіка

У місті, за сприянням муніципалітету та партнерської програми USAID, створена громадська організація «Маріупольська асоціація підприємців». Її мета - створити майданчик для спілкування, навчання, розвитку та реалізації діяльності малого та середнього бізнесу. Представники муніципалітету наголосили на важливості створення ефективного діалогу між владою та підприємцями.

 За словами директора департаменту з питань економіки Євгенія Бодягіна, «Маріупольська асоціація підприємців» - це один з інструментів реалізації цілей, затверджених в Стратегії розвитку Маріуполя 2021, а саме - «Підвищення економічної конкурентоспроможності», яка передбачає розвиток у місті сильних представників малого та середнього бізнесу.

«Перед містом стоїть завдання - налагодити ефективну співпрацю з представниками малого та середнього бізнесу. Це необхідно для того, щоб допомогти їм розвиватися і виходити на новий рівень», - зазначив Євген Бодягин.

 Глава організації Дмитро Чичеров розповів, що асоціація працює в трьох напрямках. Займаються навчанням, проводять різні зустрічі і працюють над створенням Центру малого і середнього бізнесу.

 «У центрі підприємці зможуть отримати безкоштовні консультації, проводити свої презентації, зустрічі з потенційними клієнтами. У них з'явиться приміщення, де вони зможуть працювати», - зазначив Дмитро Чичера.

Даний проект Маріупольської асоціації підприємців реалізується в рамках проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Маріупольська асоціація підприємців працює за адресою: вул. Ахітерктора Нільсена, 60 (вільний простір «Халабуда»).