Новини

Назад

У дитячому садку №155 вдихнули нове життя в музичний зал

01 червня 2018, 17:06
1997
Освіта, Житлово-комунальне господарство

Виконано капітальний ремонт музичного залу КДНЗ компенсуючого типу «Ясла-садок №155». Всі роботи виконані за два місяці. Їх вартість близько 150 тис. грн.

У минулому році по музичному залу була розроблена проектно-кошторисна документація. У березні поточного тут приступили до робіт. А вже у травні вихованці «Ясла-садка №155» побачили оновлений зал.

У залі замінені вхідні двері. Повністю знята стара підлога, а замість нього підготовлена нова основа та покладено ламінат. Замінено електропроводку та елементи системи опалення. Закладені тріщини у стінах та наклеєні шпалери.

Такі зали в садах - це центри, де діти займаються культурним і фізичним розвитком. Вони тут танцюють та проводять різні свята. І це тільки одна з програм з розвитку навчальних закладів. Також у них системно змінюються вікна, робиться ремонт дахів, кухонь і так далі
прокоментував міський голова Вадим Бойченко, оглядаючи відремонтований музичний зал.

Відзначимо, що згідно Програми по ремонту музичних залів на 2018 рік заплановано відремонтувати кілька таких об'єктів на суму 2 млн грн. Так, один зал вже зданий (ДДУ №155), у трьох йдуть роботи (ДДУ №№ 54, 49, 81), ще по двом (ДДУ №№ 90 і 61) ведуться торги у системі «Прозорро».