Новини

Назад

У День Святого Валентина маріупольці привселюдно зізнавалися один одному в коханні

14 лютого 2018, 19:08
1609
Культура

На площі Свободи для жителів і гостей міста відбулося свято «Все буде LOVE». У міні-містечку любові працювали тематичні локації та фотозони. Кульмінацією дійства стала урочиста церемонія одруження на льоду.

На святі нікому не довелося нудьгувати. Кожен міг знайти собі заняття. Закохані пари брали участь в змаганнях на ковзанці та довели, що справжні почуття перевіряються під час досягнення загальної мети. Для тих, хто знаходиться в пошуку, працювала локація «побачення-п'ятихвилинка».

Інтелектуали також не нудьгували. Активно брали участь у пізнавальних вікторинах і конкурсах. Для маленьких жителів нашого міста аніматори підготували театрально-розважальну програму. Разом з казковими персонажами вони грали в рухливі ігри та змагалися за першість у різних естафетах.

У містечку любові працювала резиденція Святого Валентина. У ній всі бажаючі могли зробити фото на пам'ять.

Кульмінацією свята стала церемонія одруження, яка відбулася прямо на льоду. Парам, які разом 50 і 30 років, вручали сертифікат кохання. Подружжя привселюдно зізнавалися один одному в коханні та присвячували своїм половинкам вірші. Також урочисто узаконили свої стосунки молода пара - Галина та Бадус.

«Ми разом 50 років. Познайомилися в будинку культури, а вже через рік узаконили наші відносини. Свою любов зуміли пронести через всі негаразди. Вже виховуємо троє онуків», - розповідає Олена Юріївна Єрохіна, учасник весільної церемонії.

Після весільного обряду маріупольців чекав солодкий приз - великий торт у вигляді серця. Першими його спробували молодята. Закінчився захід яскравим фаєр-шоу та дискотекою.