Новини

Назад

У центрі зайнятості провели семінар з гендерних питань

02 лютого 2018, 09:50
716
Суспільство, Соціальне забезпечення

Для безробітних осіб, що перебувають на обліку в Маріупольському міському центрі зайнятості, був проведений семінар з гендерних питань. Присутні обговорили шляхи досягнення гендерної рівності, застереження учасників семінару від шахрайства при працевлаштуванні.

Фахівець центру зайнятості наголосила про важливість формування у громадян позитивного і свідомого ставлення до свого майбутнього й активного процесу працевлаштування. Присутніх ознайомили з питаннями дотримання законодавства про працю, в тому числі усунення дискримінаційних норм гендерної політики, про діяльність громадських організацій, що захищають права жінок. Під час семінару учасники активно обговорювали питання ефективного пошуку роботи, самопрезентації та самоосвіти, дискутували на тему досягнення балансу між сім’єю та кар’єрою, ділилися своїм досвідом.

Семінар проходив у невимушеній атмосфері. Присутні брали активну участь у спілкуванні, обмінювалися думками: як набути впевненості у власних силах та підвищити рівень самооцінки.