Новини

Назад

У 2017 році скоєно найменше число правопорушень за останні п'ять років

26 січня 2018, 11:59
777
Сесії міської ради

Про це повідомив керівник Центрального відділу Національної поліції Маріуполя Микола Побойний в ході XXVI сесії міської ради. За його словами, в минулому році число правопорушень скоротилася на 19% в порівнянні з 2016 роком і склало близько 4900 випадків порушення закону.

Як зазначив глава Національної поліції міста, це кращий показник за останні п'ять років. Наводячи статистику, Микола Побойний розповів, що більш ніж на 20% скоротилося число важких правопорушень. Всього у 2017 році було зафіксовано 1388 таких випадків. Наприклад, в 2016 році ця цифра склала - 1775 порушень. Крім того, під час проведення більш ніж 220 масових заходів в місті силами правоохоронних органів не було допущено грубих порушень. Всі святкові, спортивні та релігійні події в Маріуполі пройшли спокійно.

На завершення своєї доповіді, глава Національної поліції міста подякував керівництву Маріуполя і депутатському корпусу за надану допомогу: «Завдяки виділеним 700 тис. грн з міського бюджету провели ремонт покрівлі та фасаду районного відділу поліції по вул. Київській, який постраждав під час обстрілу «Східного». Також за кошти міста придбали семимісний автомобіль для несення служби».

Зі свого боку, Вадим Бойченко високо оцінив роботу правоохоронців. Він підкреслив, що завдяки злагодженій роботі всіх структур, сьогодні Маріуполь входить в ТОП-10 найбільш безпечних міст України.

Ми не зупинимося на цих досягненнях. У нас є розуміння, є спільні програми. Упевнений, Маріуполь увійде до п'ятірки найбільш безпечних міст країни, що відкриє додаткові можливості для інвестицій
резюмував мер