Новини

Назад

#Тутварто знайти друга

20 липня 2018, 18:06
1291
Суспільство

Що потрібно людині аби стати щасливою? Складових щастя багато, але кожен хоче відчувати любов, родинне тепло та підтримку.  Як і людям, так і кожній тварині необхідна любляча сім’я та турбота.

Багато домашніх звірів блукає на вулицях Маріуполя. У них своя історія, але є й щось спільне – кожен мріє стати твоїм другом. Тварини часто стикаються зі зрадою людей або ж їм одразу не пощастило народитися у люблячій сім’ї.  Існує безліч історій-прикладів: хтось після років життя разом просто вивозить чотирилапого друга на призволяще, хтось не годує неділями, а хтось викидає як сміття.

Одним із таких прикладів є історія маленького двохмісячного цуценяти, якого господар кинув з моста. Пес дивом залишився живим, його привезли до МКП «Щасливі тварини», де прооперували та вставили спиці для правильного зрощення кісток. Зараз цуценя вже намагається ходити, боїться і заново вчиться довіряти людям. Саме тепер йому необхідний добрий друг, якому такий собака буде вдячний усе життя. Можливо саме ти можеш стати янголом-охоронцем для цього маленького звіра. Вже багато маріупольців скористатися такою можливістю і в них дома тепер живе маленьке щастя.

Близько сотні звірів шукають домівки, допоможи їм знайти свій дім, зателефонуй до МКП «Щасливі тварини» за номером : 096 497 4646 або приходь за адресою: Маріуполь, вул. Чукаріна,1.