Новини

Назад

"Точно в ціль". У Маріуполі відбулося свято здорового способу життя

23 вересня 2017, 17:35
1766
Суспільство, Культура, Спорт

Сьогодні для маріупольців підготували спортивне свято «Точно в ціль». На Театральній площі працювали різні локації, національна кухня, виступали кращі творчі колективи міста. Головною кульмінацією заходу стало силове шоу з почесним маріупольцем, стронгменом Олександром Лашиним.

Взяти участь у спортивному святі прийшли, як діти, так і дорослі. Так, в його рамках проходив чемпіонат стрільби з лука, завдяки якому один з його учасників завоював право захищати честь нашої країни і міста на Паралімпійських іграх.

На спортивній локації від ГЦФЗН «Спорт для всіх» всі бажаючі «скидали калорії, набираючи багато шоколаду». За виконані фізичні вправи маріупольці отримували солодкі призи. Для підняття настрою і бадьорості духу для глядачів виступали кращі творчі вокальні та хореографічні колективи міста. А для тих, хто зголоднів турецька громада приготувала їх національне блюдо - плов.

Попитом користувалася і виставка аграрної техніки. Всі бажаючі з цікавістю розглядали трактори і комбайни, а після робили фото на пам'ять.

Справжнім апогеєм стало шоу за участю маріупольського важкоатлета Олександра Лашина. Спортсмен зрушив з місця 18-тонний трактор «Челенджер». Під час виступу маріупольці активно підтримували Олександра Лашина оплесками.

«Цим спортивним заходом ми хочемо показати на всю Україну, що Маріуполь - сильне і спортивне місто, який виховує гідне, спортивне покоління. Сьогоднішнім заходом ми показали свою силу і бадьорість духу», - підкреслив Олександр Лашин після свого виступу.