Новини

Назад

Шестеро маріупольських школярів набрали максимальний бал на зовнішньому незалежному оцінюванні

13 липня 2018, 16:50
1195
Освіта

Міський голова Вадим Бойченко зустрівся з випускниками шкіл, які на ЗНО набрали по 200 балів. Випускники та їхні вчителі отримали з рук міського голови подяки, грамоти та цінні подарунки.

Шестеро маріупольських школярів набрали по 200 балів на ЗНО з окремих предметів. Це досить складні дисципліни, такі як біологія, математика та хімія. Мер Маріуполя подякував випускникам та їх вчителям за виконану складну роботу і досягнутий високий результат.

У нас є талановиті вчителі з величезним багажем знань, який вони готові вкладати в наших дітей. Мені хочеться, щоб у нас було більше ліцеїв та шкіл, які виховують талановиту молодь для нашої країни. І ми створюємо умови для отримання цих знань
підкреслив Вадим Бойченко.

Випускників нагородили подяками та цінними подарунками. А вчителі, які підготували школярів до зовнішнього незалежного оцінювання, отримали грамоти та, зовсім скоро, вони отримають грошові премії. Варто зазначити, що вчитель біології, який виховав знамениту Катерину Малкіну, отримає грошову премію в розмірі 50 тис. грн.