Новини

Назад

Рятувальна аварійно-водолазна служба працюватиме по-новому

25 червня 2018, 16:44
1304
Сесії міської ради

Рятувальна аварійно-водолазна служба працюватиме у всіх районах міста і прилеглих селищах. За створення нових робочих груп служби та укомплектування необхідним спорядженням і технікою проголосували депутати на XXХII сесії Маріупольської міськради.

Програма «Радіус безпеки» на 2018-2022 роки створена для організації швидкого та ефективного проведення аварійно-відновлювальних робіт у Маріуполі, прилеглих селищах та акваторії Азовського моря. У неї буде інвестовано понад 60 млн грн з міського бюджету.

«Радіус безпеки» включає в себе заходи по техпереоснащення і переозброєння служби, підготовці співробітників, розробці нових планів реагування. У технічні витрати входить придбання сучасного аварійно-рятувального обладнання та спорядження, важких водолазних комплектів для роботи у водному середовищі, забрудненої біохімічними речовинами, автомобілів для доставки мобільних груп, пошуково-рятувальних катерів і човнів, радіостанцій, переговорних пристроїв та іншого обладнання. Також буде розширено штат співробітників Служби до 68 осіб.

Сьогодні ви приймаєте важливе рішення, яке вдихне нове життя в це комунальне підприємство. Для нас основне завдання - утримати професійні кадри, які покликані рятувати життя людей
звернувся до депутатів міський голова Вадим Бойченко.