Новини

Назад

Питання земельних відносин: прозорий підхід і детальне опрацювання (ФОТОРЕПОРТАЖ)

20 липня 2018, 16:18
626
Діяльність депутатського корпусу

Сьогодні, під головуванням секретаря ради Степана Махсми, всі постійні комісії розглянули питання в сфері земельних відносин. Директор департаменту по роботі з активами міської ради Світлана Штенда, детально зупинилася на кожному проекті рішення. Слід зазначити, що низка питань, які бурхливо обговорювалися представниками депутатського корпусу, були зняті з розгляду або відправлені на доопрацювання.

Наприклад, суперечки викликав проект, що стосується поновлення строку оренди земельної ділянки по вул. Воїнів-Визволителів, 2/6. За цією адресою вже стоїть торговий об'єкт площею 15 м.кв, в якому ведеться продаж молочної продукції. Однак, підприємець вдруге просить продовжити термін оренди на нього, але на площу 375 м.кв. У депутатів виникло запитання, навіщо підприємцю така площа, і що він на ній збирається будувати. Власник торгового об'єкта пообіцяв підготувати план майбутньої будови, а поки це питання знято з розгляду цієї сесією.

Як неодноразово підкреслював Степан Махсма, щоб вулиці міста виглядали привабливо, виділяючи земельні ділянки, потрібно вивчати кожен проект.