Новини

Назад

Пасажири громадського транспорту розповіли про якість перевезень в Маріуполі

10 жовтня 2017, 16:27
1657
Суспільство

Перший заступник міського голови Олександр Голтвенко дізнавався думку пасажирів комунального та громадського транспорту щодо якості послуг, що надаються. Більшість маріупольців позитивного висловилися про розвиток муніципального транспорту.

Критерієм оцінки послужили відгуки пасажирів тролейбуса №15, трамвая №10, автобуса №15а та маршрутки №108.

Маріупольці відзначили позитивну тенденцію розвитку муніципального транспорту. «Транспорт безпечний, комфортний та чистий. Кондуктори ввічливі і завжди допомагають пасажирам. А за проїзд в нових автобусах не шкода було б заплатити і 6 грн», - сказала пасажир автобуса №15а Галина першому заступнику міського голови.

Основним недоліком комунального транспорту маріупольці відзначили його малу кількість та, як наслідок, велику завантаженість. А також відсутність такого на околицях міста.

Коли Олександр Голтвенко цікавився думкою пасажирів якістю пасажирських перевезень приватними автобусами, маріупольці відгукувалися негативно. Вони нарікали на їх поганий стан, брудні салони та нерідко на хамську поведінку кондукторів. Вони відзначали і невідповідність руху транспорту графіку, особливо у вечірній час.

Підводячи підсумок, перший заступник міського голови сказав, що йому приємно було почути схвальні слова про роботу МТТУ. Це підтверджує, що ті зміни, які відбуваються в Маріуполі, оцінені городянами. Їм подобається, як тепер працює новий комунальний транспорт.

«Ставлення водіїв та кондукторів до людей, які вийшли на заслужений відпочинок після довгих років роботи - це те, над чим нам ще належить працювати. Що стосується стану маршруток, вони проходять капітальний ремонт і знову виходять на лінію, просто зараз такого транспорту дуже мало у місті. Дефіцит транспорту на околицях ми плануємо заповнювати новими автобусами, які стануть на проблемні маршрути вже цієї зими», - підкреслив Олександр Голтвенко.