Новини

Назад

Олександр Голтвенко зустрівся з жителями КСН «Троїцький»

02 серпня 2017, 17:43
587
Суспільство

Перший заступник міського голови Олександр Голтвенко провів особистий прийом громадян. Сьогодні він зустрівся з жителями КСН «Троїцький».

Під час прийому маріупольці озвучили свої насущні проблеми: від утворення свинарника до відсутності транспортного сполучення, від ліквідації сміттєзвалища до благоустрою селища.

Особливо маріупольців турбує утворення свинарника на вулиці Крилова, розташованого прямо за "сусіднім парканом". Справа зараз знаходиться в суді.

Олександр Голтвенко пообіцяв розібратися в пасивній позиції чиновників: "Я на вашому боці. Не припустимо, щоб виробництво знаходилося в приватному секторі".

Також жителі попросили міську владу огородити парканом розташоване поруч кладовище, та упорядкувати братську могилу. У списку гострих питань – організація транспортного сполучення.

Перший заступник міського голови розповів присутнім про зменшення кількості одиниць машин приватних перевізників та про Стратегію розвитку Маріуполя, згідно з якою комунальний транспорт буде поповнюватися рухомим складом. У якості компромісу він запропонував розглянути варіант продовження вже діючого маршруту в селище Троїцький.

Щодо благоустрою селища, то Олександр Голтвенко запропонував жителям проявляти ініціативу і брати участь в міських міні-проектах.

Перший заступник міського голови відповів на всі запитання мешканців КСН "Троїцький", їх проблеми записані та дані відповідні доручення профільним підрозділам.