Новини

Назад

Олег Ляшко та Вадим Бойченко поспілкувалися з маріупольськими пенсіонерами

29 травня 2018, 16:40
1364
Суспільство, Соціальне забезпечення

Народний депутат України Олег Ляшко та міський голова Вадим Бойченко поспілкувалися з підопічними Територіального центру соціального обслуговування Центрального району. Люди похилого віку завдавали гостям хвилюючі питання та читали вірші.

Директор Терцентру Ганна Камаралі провела Олегу Ляшку та Вадиму Бойченку екскурсію кімнатами закладу. Тогоріч його капітально відремонтували, оснастили новими меблями та необхідною технікою. Виконали заміну інженерних мереж, дверних і віконних блоків.

Для пенсіонерів працюють безкоштовні послуги - ательє та перукарня. Крім того, підопічні терцентру вчаться основам комп'ютерної грамотності. Займаються на тренажерах у спортивній кімнаті. Також створили умови для людей з інвалідністю - спеціально обладнали санітарні кімнати і встановили таблички зі шрифтом Брайля. На ремонт виділили 3,7 млн гривень з міського бюджету.

Хочеться віддати дань поваги тим людям, хто своїми руками будував Маріуполь. Вони заслуговують на повагу та повинні знати, що про них не забувають,
підкреслив Вадим Бойченко.

Під час екскурсії народний депутат та міський голова спілкувалися з пенсіонерами та працівниками закладу. А вони, у свою чергу, задавали питання стосовно нарахування пенсії та вирішення житлових проблем. Маріупольці відзначили роботу міської влади, бо відчувають піклування.

Дякуємо за те, що ви будували Україну, Маріуполь. Сьогодні ми продовжимо вашу працю. Прийшов мер Вадим Бойченко та почав відбудовувати, а ми йому допомагаємо. Я хочу, щоб так відбувалося у всіх містах країни,
звернувся до людей похилого віку Олег Ляшко.