Новини

Назад

Молодіжні фестивалі, смачна вулична їжа, роботи і танцювальні баттли. Як Маріуполь відзначатиме День металурга

12 липня 2018, 15:19
1494
Культура, Анонси міських заходів

 У День металурга та гірника маріупольців чекає масштабна святкова програма від Метінвеста. У суботу, 14 липня, на території алеї «Якір» (біля СК «Іллічівець») для жителів і гостей міста пройде фестиваль Steel Fest.

З 10:00 до 19:00 юних маріупольців чекає унікальна розвиваюча майданчик «Місто професій», де вони зможуть знайти собі роботу до душі. А хлопців у віці від 8 років навчать збирати моделі роботів і літаючих дронів, проводити хімічні та фізичні досліди в павільйоні прикладної науки «Ізобретаріум».

Для дітей і дорослих, які відвідають павільйон квестів «Навколо Світу», організовують захоплюючу інтелектуальну подорож по країнах, де маріупольська сталь використовується в масштабних і знакових проектах. Паралельно, поруч із зоною розваг, буде проходити фестиваль їжі.

З 15:00 до 21:00 команда найбільшого в Східній Європі спортивно-музичного фестивалю Z-Games представить свій проект Z-Games on Tour -  унікальну зону екстремальних видів спорту й урбан культури. Маріупольців чекають майстер-класи, танцювальні баттли і видовищні змагання атлетів з усієї України.

У скейтпарку від Right Park пройдуть змагання з роллерблейдінгу, скейтбордингу і БМХ, хіп-хоп і брейк-данс баттли - на танцювальній арені. Спеціальним гостем стане Karim - зірка з Бельгії.

 З 16:00 до 22:30 на головній сцені фестивалю пройдуть шоу Дмитра Коляденко, нагородження фіналістів Metinvest Steel Games і концерт групи Cats.

 А з 19:00 на екранах фестивалю покажуть пряму трансляцію святкового концерту Руслани, гуртів «ТІК» та «Ляпіс 98» зі стадіону ім. Володимира Бойко.