Новини

Назад

Методист з Маріуполя перемогла у конкурсі майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів

15 лютого 2018, 10:21
754
Освіта

У Слов’янську пройшов обласний етап Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості». Маріуполь гідно представила Ольга Андрєєвська.

Методист КЗ «Лівобережний районний Будинок дитячої та юнацької творчості» продемонструвала власний досвід та досягнення в роботі, найбільш оптимальні методики, форми, методи, моделі організації науково-методичної роботи за напрямами позашкільної освіти.

Ольга Андрєєвська презентувала досвід роботи «Я-методист» та моделювала заняття з педагогами за самостійно обраною темою на основі мультимедійної презентації з відеофрагментом заняття. Програмою конкурсу було передбачено і творче спілкування між учасниками заходу та журі. Під час якого методисти обмінювалися досвідом роботи.

Ольга Георгіївна -  методист вищої категорії. Вона перемогла трьох суперників у своїй номінації та посіла перше місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості».