Новини

Назад

Маріупольський міський центр зайнятості напрацьовує механізми подальшої взаємодії зі ЦНАП

14 червня 2018, 12:06
1256
Соціальне забезпечення

З метою підвищення рівня поінформованості населення та роботодавців щодо послуг та можливостей державної служби зайнятості, фахівці Маріупольського міського центру зайнятості долучились до роботи в Центрі надання адміністративних послуг Маріупольської міської ради.

Щопонеділка та щосереди з 12.00 до 16.00 години фахівцями центру зайнятості надаються консультації та правова допомога з питань працевлаштування або звільнення з роботи, отримання статусу безробітного, допомоги по безробіттю, новітніх послуг державної служби зайнятості. Відвідувачі можуть отримати інформацію про стан регіонального ринку праці, вакансії, навчальні заклади, підприємства, установи, організації, які шукають працівників. Також, організована робота щодо надання на базі ЦНАП інформаційної підтримки населенню та суб’єктам господарювання щодо можливостей служби зайнятості у сприянні започаткуванню або розширенню власного бізнесу, зокрема, надання консультацій з питань ведення підприємницької діяльності, проведення тренінгів з основ бізнес-планування, інформування про різноманітні грантові програми.

З метою напрацювання наступних кроків до розширення співпраці була проведена зустріч заступника директора Маріупольського міського центру зайнятості Марини Мациєвської та заступника начальника ЦНАП Надії Погибельної, в рамках якої були визначені механізми подальшої взаємодії.