Новини

Назад

Маріуполь перетвориться у «Студентську республіку»

16 липня 2018, 16:53
1321
Суспільство, Освіта

Вже 20 років поспіль  «Студентська республіка» виховує покоління свідомих громадян, а його учасники та експерти розробляють програму модернізації країни. Тема цього року: «На шляху до прогресу і Вічного миру в Україні та світі». До заходу запрошують приєднатися маріупольську молодь. 

ХХ Міжнародна програма «Студентська республіка» — найбільша подія для українського студентства, яка збирає максимальну кількість молодих лідерів, прогресивних експертів і думаючих громадян із усієї України та з-за кордону. Вже стартували Студреспубліки по всій країні. У Маріуполі захід пройде вперше. Форум відбудеться  20 та 22 липня на базі сімейного відпочинку «Акварель». Урочисте відкриття форуму о 14:00 20 липня. 

Мета проекту – сприяння зміцненню громадянського суспільства через розвиток у молоді культури громадської участі та демократичних цінностей. Студреспубліка передбачає на регіональному рівні організацію студентського містечка за участі більшості вишів регіону, проведення семінарів і тренінгів для молодіжних активістів, ігрових змагань, конкурсів, різноманітних інтелектуальних і спортивних турів, субфестивалів, а головне – стратегічної гри у життя окремого студентського міста-«держави».