Новини

Назад

Лілія Ткаченко - новий заступник міського голови Маріуполя

25 червня 2018, 12:04
4091
Сесії міської ради

Сьогодні депутати на XXХII сесії міської ради затвердили кандидатуру Лілії Василівни Ткаченко на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. До своїх обов'язків вона приступить вже з 1 липня.

Мета – вдосконалити процеси управління та підвищити ефективності внутрішніх та зовнішніх комунікацій. Міський голова привітав Лілію Ткаченко з відповідальною посадою, зазначивши, що перед нею стоять великі виклики. Сьогодні Маріуполь відкриває нові напрямки роботи, котрих ніколи не було в муніципальній сфері.

Лілія Ткаченко буде системно та комплексно займатися розвитком персоналу комунальних підприємств Маріуполя та муніципальної сфери, будувати систему компенсації та базової винагороди, пов'язаних з результатами праці. З побудовою чітких і прозорих критеріїв преміювання кожного співробітника муніципалітету,
зазначив мер.

Міський голова розповів, що новий заступник буде також займатися системним управлінням сайту міської ради, стратегічним поданням Маріуполя на національному та міжнародному рівнях. В її обов'язки увійде взаємодія та розвиток партнерських відносин з міжнародними організаціями.

Лілія Ткаченко принесе ті інструменти, які істотно змінять ставлення до міської сфери. Працювати в муніципалітеті стане престижно. Ми робимо це для того, щоб молодь з гордістю приходила працювати у муніципалітет. Я хочу, щоб кожен напрямок не залишався поза увагою, був ефективним і приносив результат. В надійних руках Лілії Василівни ми побачимо позитивні зміни у Маріуполі,
підкреслив Вадим Бойченко.

Варто зазначити, що Лілія Ткаченко  понад 13 років має досвід роботи у сфері управління персоналом, включаючи досвід в організаційному розвитку, плануванні чисельності, підборі, навчанні, управлінні ефективністю, мотивації, кадровому адмініструванні. Успішний досвід реалізації масштабних HR проектів в найбільших національних бізнесах, складних вертикально інтегрованих холдингових структурах з чисельністю персоналу понад 100 тисяч людей. Вона володіє сучасними практиками в управлінні персоналом - співпраця з провідними консалтинговими компаніями: BCG, McKinsey, Екопси Консалтинг.