Новини

Назад

Ліга майбутніх поліцейських відзначила другу річницю

18 листопада 2017, 18:05
1767
Суспільство

У Краматорську відбувся урочистий захід з нагоди Дня гідності та свободи України та створення громадської організації «Молодіжна ліга майбутніх поліцейських». Діти з Донецької області показали свої творчі здобутки у патріотичному русі. Зі святом майбутніх правоохоронців привітав перший заступник міського голови Маріуполя Олександр Голтвенко, народні депутати України, викладачі профільних вишів і правоохоронці. 

Олександр Голтвенко подарував майбутнім поліцейським планшети та побажав сил та натхнення. 

«Ліга майбутніх поліцейських –  кращі серед кращих. У її рядах патріоти країни. Відповідальна молодь. Вони готові боротися за мир та спокій. Маріуполь став центром цього проекту. Ми приділяємо велику увагу його розвитку. Радий, що ця ініціатива знайшла відгук в інших містах Донеччини»- підкреслив перший заступник міського голови. 

Начальник ГУНП в Донецькій області Микола Семенишин зауважив, що створення організації- це заслуга як дітей, так педагогів і батьків: «Життя продовжується та я можу з гордістю стверджувати,  що наша славна молодь достойно несе прапор гідності та свободи. Ви – майбутнє України». 

Під час свята учасники ліги різних міст України показали патріотичні творчі номери. Серед їх числа були і маріупольці, учні ліцею-школи № 48. Школярі представили музично-театральну постановку, яку присвятили героїчному подвигу українців, що боронять кордони нашої країни. Приїхали привітати організацію з річницею й оркестри поліції з різних міст України. 

За словами голови громадської організації, «Ліга майбутніх поліцейських» створена у 2015 році за підтримки ГУНП в Донецькій області. Її мета – реалізація та захист прав і свобод, творчих здібностей, удосконалення морального, патріотичного виховання молоді. За два роки існування ліги, 40 її учасників вступили до відомчих вишів та готові працювати у поліції Донеччини.