Новини

Назад

Ксенія Сухова: "У Маріуполі працюють світила медицини"

10 листопада 2017, 16:28
1315

Сьогодні заступник міського голови Ксенія Сухова провела особистий прийом громадян. Маріупольців цікавили питання соціальної сфери: призначення субсидії, надання допомоги у лікуванні та поліпшення житлових умов.

До Ксенії Сухової за допомогою звернулася пенсіонерка Любов Василівна. Жінка в розпачі. У її сина складний діагноз, необхідно постійне лікування та оперування. Таку допомогу можуть надати тільки висококваліфіковані лікарі.

«На базі міської лікарні №5 функціонує військовий госпіталь. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб він базувався в нашому місті. Це третинний рівень медицини, сюди приїжджають світила охорони здоров'я, які лікують різного роду травми і проводять унікальні для Маріуполя операції. Маріуполь тісно співпрацює з військовим госпіталем, завдяки чому лікарі безкоштовно для містян проводять консультації та операції», - зазначила Ксенія Сухова.

Жительку не залишать один на один з проблемою. Фахівці зроблять все, щоб вона із сином потрапили до лікарів.

Звернулася по допомогу і переселенка з Донецька. Вона просила поставити її на квартирний облік і виділити кімнату в соціальному гуртожитку. Її проконсультували, як можна поліпшити житлові умови.

Кожен житель, що записався на прийом, був почутий. З кожного питання Ксенія Сухова дала роз'яснення та відповідні доручення профільним підрозділам міськради.