Новини

Назад

Комунальні підприємства борються з наслідками негоди. Жителів міста закликають бути уважними на дорогах

18 січня 2018, 09:20
705
Суспільство

У боротьбі зі снігом у Маріуполі задіяні 30 одиниць техніки і 818 працівників МКП зеленого будівництва, «Маріупольавтодора» і житлових підприємств. Станом на 07.00 використано 473 тонни посипочного матеріалу, посипано 728,5 км доріг.

Водіїв просять не залишати транспортні засоби на узбіччі доріг - це заважає прибиранню снігу. Пішоходів закликаємо бути уважними на дорогах і переходити проїжджу частину повністю переконавшись в безпеці. Пам'ятайте, на слизькій дорозі гальмівний шлях автомобілів збільшується, водій не завжди може вчасно відреагувати на ситуацію.

Водіїв просять бути гранично уважними, дотримуватися правил дорожнього руху. При русі дотримуйтеся дистанції. Слід бути особливо пильними у дитячих садків, шкіл, на перехрестях і в темний час доби.

Нагадуємо підприємцям про необхідність дотримуватися правил благоустрою, утримувати в порядку прилеглу територію до торгівельних об'єктів, посипати піщано-сольовою сумішшю підхідні шляхи, щоб уникнути нещасних випадків. Передбачена адмінвідповідальність за недотримання правил - від 850 до 1700 грн.​