Новини

Назад

Художниця з Маріуполя боротиметься за звання найталановитішої дитини України

19 травня 2018, 09:51
1469
Суспільство

Про заслуги юної маріупольської художниці Анастасії Журавльової знають багато. Її талант і неймовірно красиві роботи вражають своєю чуттєвістю та оригінальністю. Твори дівчинки бачили в Польщі, Китаї, Хорватії, Фінляндії, Франції, Англії, Італії, Іспанії, Греції та Японії. Вже 30 травня в Києві Анастасія Журавльова буде боротися за звання найталановитішої дитини країни.

Маріупольчанка перший раз взяла в руки олівець у чотири роки. Розповідає, що спочатку їй допомагала мама, а потім вже самостійно почала щось пробувати та малювати. Віддає перевагу пейзажам і тваринам. Сюжети для своїх творів всюди, часто відображає у картинах свої сни. Творити надихають рідні та близькі.

Анастасії Журавльової 12 років. Незважаючи на свій вік, встигла відзначитися на регіональних, всеукраїнських і світових творчих конкурсах. Наприклад, отримала гран-прі на міжнародному конкурсі «Діти не хочуть війни ...», який проходив у Франції.

Займала призові місця і брала участь в конкурсах у Польщі, Китаї, Хорватії, України та Фінляндії, Англії, Італії, Іспанії. Греції і Японії. Юна художниця виступила ілюстратором книги «Про живому», яка буде переведена на дві мови.

30 травня в Києві Анастасія Журавльова буде боротися за звання найталановитішої дитини в Україні. Відзначимо, що маріупольчанка увійшла до трійки лідерів.