Новини

Назад

Добігає кінця першість з футболу серед юнаків

24 жовтня 2017, 17:12
807
Спорт

З квітня у Маріуполі стартувала щорічна першість з футболу серед юнаків. За перемогу змагаються чотири категорії вікових груп. У цьому сезоні захід проходить за підтримки управління з фізичної культури та спорту, Федерації футболу Маріуполя та місцевого інтернет-провайдера.

На сьогоднішній день серед юнаків 2009/10 р. н. змагання закінчені і визначена трійка призерів. Переможцем стала команда «Маріуполь-1». Срібло у «Азовсталь-2», бронзові нагороди дісталися «Маріуполь-2».

У категорії 2003/04 р. н. з великою ймовірністю трійка призерів не зміниться, тому перемогу здобудуть гравці «Іллічівця».

У категорії 2005/06 р.н. інтрига буде до останнього матчу в боротьбі за срібні нагороди між «Іллічівцем» і «Портовиком». З переможцем в цій групі стали футболісти "Азовсталя".

У категорії 2007/08 р. н. всю дистанцію без втрат пройшов «Іллічівець», маючи в своєму активі 10 з 10 перемог. Срібні медалі в активі команди «Азовсталь», а ось бронзових призерів ще необхідно визначити між «Промсервіс» і «Факелом».