Новини

Назад

Для вчителів провели заняття-практикум з виготовлення пасхальних композицій

26 березня 2018, 10:10
695
Освіта

Творча група міського Центру науково-технічної творчості учнівської молоді провела заняття–практикум по підвищенню професійного рівня та майстерності педагогів трудового навчання, обслуговуючої праці, образотворчого мистецтва та керівників гуртків декоративно-прикладної творчості позашкільних закладів та шкіл міста на тему: «Пасхальні композиції в різних техніках виконання».   

У роботі творчої групи взяли участь 30 педагогів міста. Вчителям розповіли про різні техніки виконання композицій. Більш детально зупинилися на виконанні пасхальних композицій з бісеру. Педагоги дізналися й про різні види плетіння орнаменту та про кольорову гаму різних регіоноів.

Вчитель-методист, народний майстер, Олександра Сергіївна Катеньова провела презентацію виготовлення композицій до Великодніх свят та практичне заняття  з виготовлення пасхальних листівок.  А Олена Вікторівна Філатова показала майстер-клас з виготовлення об’ємних виробів.

Мета роботи творчої групи - обмін досвідом серед педагогів міста, що сприяє розвитку та підвищенню майстерності учасників творчої групи, відродженню національної української культури.