Новини

Назад

Для дітей з інвалідністю провели захід з профорієнтації «Мрія поряд»

02 липня 2018, 11:45
655
Соціальне забезпечення

На базі Центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю активно та цікаво пройшов інклюзивний захід, присвячений Дню Конституції України, в рамках проекту інклюзивної профорієнтації «Мрія поряд» для дітей з інвалідністю.

За допомогою цікавих квестів кожен мав змогу взяти участь у чотирьох локаціях, розроблених фахівцями міського центру зайнятості: «Намалюй свою майбутню професію», «Обери професію та розмалюй її», «Уяви себе у професійній ролі» та зоні експрес-тестуванням на провідну сферу діяльності. Діти малювали крейдою на асфальті, олівцями та фарбою обарвлювали розмальовки з видами робітничих професій, проходили тестування.

Малеча та їх батьки із захопленням та великою цікавістю приймали участь у пізнавальних іграх, були дуже вдячні фахівцям Маріупольського міського центру зайнятості та чекають нових профорієнтаційних зустрічей.

Також в заході брали участь представники Товариства Червоного Хреста, студенти кафедри «Соціології та соціальної роботи», «Української мови та літератури» ПДТУ та кінологи.