Новини

Назад

Депутат Савелій Вашура: "Проблемам приватного сектора треба приділяти особливу увагу" (ФОТО)

16 липня 2018, 14:55
1034
Діяльність депутатського корпусу

Як розповіла голова КСН "Нікопольський" Галина Мороховська, люди неодноразово скаржилися на забиту каналізацію, що проходить біля будинку № 37 по пр. Нікопольському. "Каналізаційному колектору більше 50 років, і він просто вийшов з ладу, було потрібно його повністю поміняти", - говорить Мороховська.

На місце виїжджала комісія з представників Кальміуської райадміністрації та комунальних служб. Працівники Кальміуської ділянки "Міськводоканалу" зробили заміну, встановили 14 метрів пластикової каналізаційної труби. Також ними були встановлені два нові металеві люки. Як зазначили у КСН, роботи будуть продовжені та після їх закінчення територія, де проводилися разриття, буде облаштована.

Як сказав депутат Савелій Вашура, на території КСН "Нікопольський" розташовуються одні з найстаріших у місті будинків. "Перші будинки тут зводилися, коли почали будувати завод "Нікополь Провіданс", а це понад 100 років тому. Природньо, що усі комунікації вже застаріли. Вважаю, що таким районам, особливо де приватний сектор, треба приділяти більше уваги", - зазначив депутат.