Новини

Назад

Депутат Ніна Павлюк передала Кальміуському територіальному центру речі для малозабезпечених (ФОТО)

12 лютого 2018, 16:45
706
Діяльність депутатського корпусу

До депутата звернулися співробітники територіального центру соціального обслуговування Кальміуського району. Ніна Павлюк відразу відреагувала, та зібравши достатню кількість речей, передала їх працівникам служби.

Як відзначають в терцентрі, до них часто приходять жителі, у яких немає можливості самостійно придбати одяг, взуття. Знаючи, що Ніна Павлюк постійно проводить благодійні акції зі збору речей для мешканців,  що опинилися у складній життєвій ситуації, були впевнені, що депутат не відмовить.

«Верхній одяг, взуття та інші приналежності - це все небайдужі городяни приносять до мене в центр. Потрібно допомагати, особливо це актуально зараз, в період холодів», - говорить депутат.

Як вона розповіла, кілька пакетів з речами відвезли в територіальний центр. Їх відразу ж роздали нужденним. Крім того, депутат підкреслює, що люди продовжують приносити речі, виявляючи співчуття і турботу про громадян, які опинилися у скрутному становищі.

Ніна Павлюк завжди готова прийти на допомогу нужденним. В її організації регулярно триває збір речей першої необхідності, які потім передають малозабезпеченим сім'ям та переселенцям.