Новини

Назад

Департамент по роботі з активами міської ради оголошує про проведення закупівлі житла

06 липня 2018, 09:18
1748
Суспільство, Оголошення про проведення закупівлі житла

Основні умови:

1. Однокімнатні квартири.

1.1. Однокімнатні квартири загальною площею не менше 31,5 кв.м.

2. Двокімнатні квартири.

2.1. Двокімнатні квартири загальною площею не менше 31,5 кв.м.

3. Трикімнатні квартири.

3.1. Трикімнатні квартири загальною площею не менше 31,5 кв.м.

4. Вимоги до об'єктів нерухомого майна:

4.1. Житло має бути розташоване на території Центрального, Приморського, Кальміуського або Лівобережного районів Маріуполя;

4.2. Житло має бути благоустроєним, з виконаними оздоблювальними роботами;

4.3. Будинки, в яких знаходяться квартири, повинні бути обладнані водопроводом, каналізацією, центральним опаленням, електропостачанням, газопостачанням, якщо останнє передбачене проектом будинку;

5. Умови проведення конкурсу:

5.1. Пропозиції оцінюються на предмет відповідності до поданого оголошення, за результатами чого визначаються переможці конкурсу.

5.2. Розгляд конкурсних пропозицій здійснюється Комісією щодо прийняття рішень з визначенням напрямків та об'єктів, на які у 2018 році будуть спрямовані субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла і приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа.

5.3. Конкурсні пропозиції, спрямовані після кінцевого терміну їх подачі або направлені з порушенням вимог, визначених в оголошенні, не розглядаються.

5.4. Переможцями визначаються учасники конкурсу, які подали найбільш вигідні конкурсні пропозиції, а саме:

  • вартість придбання 1 м2 загальної площі житла є найнижчою серед запропонованих і не повинна перевищувати прогнозні середньорічні показники опосередкованої вартості будівництва житла за регіонами України на відповідний рік, затверджених наказом Мінрегіону;
  • відповідають вимогам до об'єктів нерухомого майна визначених у оголошенні;

5.5. За результатами аналізу конкурсних пропозицій складається протокол, в якому зазначаються результати конкурсу, про що повідомляється всім учасникам конкурсу.

5.6. Оплата послуг з оформлення договору купівлі-продажу, витрат, пов'язаних з оформленням права власності та сплатою передбачених законодавством податків і зборів (обов'язкових платежів), покладається на продавця. учасник при

визначенні вартості об'єкта нерухомості і подачі конкурсної пропозиції має враховувати всі вищевказані витрати.

6. Подача пропозицій від фізичних та юридичних осіб:

6.1. Для участі в конкурсі подається заява-пропозиція (із зазначенням вартості, адреси об'єкта нерухомого майна, кількості кімнат і загальної площі), копії правовстановлюючих документів та технічного паспорта на об'єкт нерухомості, а також копії паспортів та ідентифікаційних номерів власників або довіреність.

6.2. Подача пропозицій здійснюється особисто або уповноваженим представником за адресою: Донецька область, м Маріуполь, пр. Металургів, 25, або засобами поштового зв'язку.

7. Подача пропозицій до 16.07.2018 включно.

8. Місце проведення конкурсу: Донецька обласна державна адміністрація.

Довідки за телефоном: 58-75-75