Новини

Назад

Чим живе КСН: комітети Кальміуського району готуються до Дня Незалежності 

18 серпня 2017, 15:29
531
Суспільство

У Маріуполі планують масштабно відсвяткувати головне свято країни - День Незалежності. Щоб на гідному рівні зустріти цей день, комітети самоорганізації населення турбуються про зовнішній вигляд своїх територій. Залучаючи комунальні служби, жителі займаються благоустроєм.

Як поділилася голова КСН «Нікопольський» Галина Мороховська, на прохання комітету «Зеленбуд» покосив суху траву на проспекті Нікопольському, 60. «Досить велика територія, що не прибиралась довгий час. Тепер тут чистота і порядок», -підкреслює Галина Мороховська. Крім цього, за допомогою містоутворюючого підприємства вдалося привести в належний вигляд сквер біля Фізкультурно-оздоровчого комплексу. Там полили дерева, покосили траву, навели порядок на дитячому майданчику.

У КСН «232 квартал» розповіли, що силами ЖКП керуюча кампанія «Кальміуська» провели обрізку дерев на території, прибрали все сміття і покосили траву.

«У нашому комітеті теж прибрали дерева на вулиці 27 квартал, 8, 4, 13, де існувала загроза руйнування димоходу і обриву електропроводів. Величезне спасибі бригаді «Зеленбуду», вони професійно і якісно виконали роботу», - поділились в КСН« Машинобудівельник».

Крім цього, в комітетах білять бордюри.