Новини

Назад

Робоча група зі Статуту внесла нові пропозиції у зміст майбутнього документу(ФОТОРЕПОРТАЖ)

16 липня 2018, 20:21
1186
Діяльність депутатського корпусу

Під головуванням секретаря ради Степана Махсми відбулося чергове засідання робочої групи з розробки та впровадження Статуту територіальної громади міста Маріуполя. Члени робочої групи продовжили роботу над статтями 10 розділу Статуту.

Слід зазначити, що на минулому засіданні цей розділ повністю так і не був розглянутий, оскільки по окремих статтях у присутніх виникали питання, у тому числі й юридичного характеру. Сьогодні усі уточнення були внесені, та робоча група розглядала статті, що стосуються житлового фонду міста, земельних відносин, захисту комунальної власності, природних ресурсів, як власності територіальної громади. 

Деякі положення, що вимагають роз'яснень, будуть уточнені в Департаменті по роботі з активами. А 11 розділ заздалегідь відіслано для уточнень на відповідність чинному законодавству до Департаменту фінансів.

Як зазначив Степан Махсма, від уважності та відповідальності кожного члена робочої групи залежить якість остаточного документу, за яким належить жити маріупольській громаді.