Новини

Назад

Працівники медичних установ міста переймають досвід у провідних українських та міжнародних експертів та практиків

27 червня 2018, 10:20
694
Медицина

Закінчила роботу літня школа «Трансформація системи охорони здоров’я: східна Європа» для фахівців медичної галузі з різних регіонів нашої країни. В ході зустрічі учасники працювали у групах розробляли мету, знайомились із плануванням лікувального закладу первинної ланки, слухали курс з лідерства у реформі охорони здоров’я, основ проектного менеджменту та інших питань.

У заході взяла участь заступник головного лікаря з медичного обслуговування населення КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги №4 м. Маріуполь» Наталя Воздіган. Вона зазначила, що найбільш ефективні рекомендації щодо реформування первинної медичної ланки будуть використані при трансформації медичної допомоги у Маріуполі, з метою розвитку пацієнтоорієнтованої доступної медицини в нашому місті.

Літня школа – це короткотривала навчальна програма, яка триває близько тижня, на якій переймають досвід керівники в галузі охорони здоров’я, які очолюють організації медичного напрямку.

Викладачі Літньої школи – провідні українські та міжнародні експерти та практики. Підхід Літньої школи полягає в сприянні різноманітності думок, ідей, натхнення та підходів для ефективної праці та створювання повноцінної роботи в системі охорони здоров’я.