Новини

Назад

Програма "Маріуполь з турботою про Вас" покликана підвищити якість соціальних послуг для населення(ФОТО)

18 травня 2018, 17:06
1635
Діяльність депутатського корпусу

Під час засідання постійних комісій директор Департаменту соціального захисту населення Маріупольської міської ради Андрій Ремпель презентував проект міської цільової програми "Маріуполь з турботою про Вас".

Як повідомив доповідач, реалізація цієї програми розрахована на 2018 - 2022 роки, і її головна мета - підвищення якості надання соціальних послуг населенню. Він зауважив, що з кожним роком збільшуються різновиди послуг соціальної допомоги маріупольцям. "Сьогодні близько 300 тисяч городян користуються послугами соціальних служб. Здебільшого це літні люди, ветерани війни та праці, люди з інвалідністю, багатодітні сім'ї, самотні громадяни і люди, що опинилися в складних життєвих ситуаціях", - зазначив Ремпель.

Він розповів депутатам про установи соціальної спрямованості, які працюють у місті, а також додав, що планується відкриття дитячого оздоровчого центру.

На реалізацію п'ятирічної Програми передбачено виділення майже 8 млрд. гривен з державного, обласного та міського бюджетів. Депутати підтримали цей проект рішення, оскільки упевнені, що реалізація Програми сприятиме якіснішому рішенню соціальних проблем, з якими стикаються городяни.