Новини

Назад

Вадим Бойченко: "Створення підприємства "М. Спорт - відправна точка розвитку спорту в Маріуполі"(ФОТО)

24 квітня 2018, 14:20
905
Діяльність депутатського корпусу

Проект рішення "Про створення комунального підприємства "М. Спорт - Спорт для усіх" буде винесений на майбутню сесію міської ради. Заздалегідь з проектом депутати змогли ознайомитися на засіданнях постійних комісій.

Під час його обговорення на засіданні Координаційної ради міський голова Вадим Бойченко зазначив, що найважливіший напрямок, який буде реалізовано у межах відкриття цього підприємства - популяризація спортивного руху серед жителів міста. "Створення підприємства "М. Спорт - відправна точка у розвитку спорту в Маріуполі",- підкреслив мер.

До речі, основними завданнями комунального підприємства "М. Спорт - Спорт для усіх" стане залучення широких верств населення до регулярного оздоровчого зайняття, надання фізично-оздоровчих послуг, об'єднання масових та  індивідуальних форм організації фізкультурно-спортивної роботи за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення.  Передбачається, що в майбутньому КП "М. Спорт" стане першим в Україні підприємством подібного формату.