Новини

Назад

На Медпортал Маріуполя «MedKontrol» додано 120 нових лікарів

20 квітня 2018, 11:22
1061
Медицина

Медпортал Маріуполя «MedKontrol» продовжує активно розвиватися, додаючи нові медустанови і лікарів міста. Сумарно додано 120 нових лікарів, а також 83 нових фото приміщень та обладнання. До кінця квітня на Медпортал планується додати Обласну лікарню інтенсивного лікування (колиш. Міськлікарня №2), яка обслуговує не тільки жителів міста, а й усієї Донецької області.

Черговими медустановами, які тепер також представлені на міському медпорталі стали:

Міський міжрайонний онкологічний диспансер Маріуполя Http://mariupol.medkontrol.pro/gorodskoj-mezhrajonnyj-onkologicheskij-dispanser-mariupolya , Міська лікарня №8 (водолікарня) http://mariupol.medkontrol.pro/gorodskaya-bolnica-8  та Стоматологічна п-ка № 5 http://mariupol.medkontrol.pro/stomatologicheskaya-poliklinika-5 .

Вже за звичаєм крім максимально докладної інформації про самих медичних установах тут представлені всі доступні відомості про працюючих лікарів та їх графіки прийому.

Разом з державним сектором активно додаються і приватні медзаклади міста, що дає городянам альтернативу у виборі місця лікування, здачі аналізів або проходження певних видів обстежень.