Новини

Назад

День депутата присвятили вивченню нововведень по субсидіях і соціальних нормах(ФОТОРЕПОРТАЖ)

13 березня 2018, 18:09
955
Діяльність депутатського корпусу

В Палаці культури "Молодіжний" сьогодні відбувся День депутата. Секретар ради Степан Махсма акцентував увагу присутніх на тому, що будуть розглянуті питання, які сьогодні найбільше хвилюють городян.

З інформацією про нововведення у наданні субсидій виступив директор Департаменту соціального захисту населення міськради Андрій Ремпель. Детально доповідач зупинився на змінах тарифів тепломережі з приладами обліку і без них. Крім того, з 1 січня зменшилися розміри соціальних норм по електроенергії. Андрій Ремпель також уточнив, що після закінчення опалювального сезону проведуть перерахунок субсидій за квітень, а у травні - за неопалюваний період. Депутати ставили питання, з якими до них приходять жителі на прийоми, щоб дати компетентні відповіді. Адже для багатьох маріупольців субсидія - істотна допомога в оплаті комунальних послуг.

Також депутатам нагадали про заповнення декларації на офіційному сайті НАЗК про прибутки за минулий рік. Начальник управління з питань безпеки, протидії корупції, оборонно-мобілізаційної роботи міської ради Григорій Березун говорив про відповідальність, яка загрожує за надання неправдивої або ж неповної інформації. "Кінцевий термін подання декларації 31 березня 2018 року. Зараз кожен повинен вже отримати електронний ключ і приступити до заповнення документу", ‒ підкреслив Березун.